dimecres, 3 d’abril del 2019


El dia 21 de març, dins de les activitats de col·laboració de les famílies amb l'escola, van venir a visitar-nos el pare de la Berta de 4t A (Sr.  Antolí) i el seu company (Sr. Paco), com a experts en comunicació, imatge, disseny gràfic i ràdio. Ambdós treballen a Roquetes Comunicació i són fundadors d'Antena Caro, la ràdio de Roquetes.



Ens van muntar un estudi de ràdio al gimnàs de l'escola amb altaveus, càmeres de vídeo, pantalla, micròfon, cascs, ordinador, aparells de so... Després de donar-los la benvinguda, ens van explicar a través d'una presentació, les diferents seccions de treball de Roquetes Comunicació i com s'han anat adaptant als nous temps i tecnologies. Actualment, inclou aquestes:
- Antena Caro (emissora de ràdio).
- Revista Roquetes Comunicació.
- Imatge corporativa de l'ajuntament (escuts i logos, papereria oficial, cartells, tríptics, ...).
- Canal Youtube.
- Flickr (lloc on es troben els àlbums de fotos).
- Xarxes socials (Facebook, Twiter i Instagram).
- Entrevistes (vídeo i reportatge fotogràfic).







A continuació, ens van projectar un vídeo de la història d’Antena Caro, fet per a la celebració del 25è aniversari de la ràdio (1987- 2012).
Què joves sortien el Sr. Antolí i en Sr. Paco! Vam riure amb algunes anècdotes que ens van contar sobre els seus inicis en el món de la ràdio i els entrebancs que van anar superant. Gràcies al seu esperit emprenedor, les notícies de casa nostra, actualment, es poden veure i sentir arreu del món.


Vam tenir a les mans eines que es feien servir abans en la seva feina: gravadores, cassettes, discs de vinil amb diferents formes i altres materials ja en desús, suplantats per les noves tecnologies.


Al final de la xerrada, tots vam poder fer els nostres pinets a la ràdio: un a un, ens vam posar els cascs i vam explicar quines eren les nostres aficions, ídols i el que voldríem ser de grans. 


Les fotos que ens van fer estan disponibles ja i podeu accedir a elles clicant aquí.

També podeu accedir al vídeo que ens van gravar clicant a sobre de la foto següent:



Per acabar, ens van obsequiar amb un bolígraf, adhesius i una targeta amb totes les dades i el codi QR.


Ha estat una curiosa experiència i agraïm al pare de la Berta i el seu company, que l'hagin volgut compartir amb natros. Els felicitem per la seva tasca de difusió, pel treball ben fet, i desitgem puguin celebrar els 50 anys de la seva ràdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada