diumenge, 26 de maig del 2019



El passat dijous 23 de maig va venir l'Estanis, el pare de l'Arnau de 4t C, per fer-nos una xerrada sobre el conreu de l'arròs.

Va fer una petita explicació sobre la història de l'arròs, on es va començar a conrear i quins països el van consumir, des de l'antiguitat fins l'actualitat. També ens va explicar que en alguns llocs del món no només serveix per menjar sinó que també l'utilitzen per fer cremes per a la pell ja que té propietats curatives.



Després va fer una introducció explicant-nos els tipus d'arròs que hi ha i a continuació es va centrar en el seu conreu, més concretament, aquí al Delta de l'Ebre.
Vam observar les parts de la planta i ens va ensenyar fotos i vídeos de la preparació dels camps, de la sembra, del creixement i de la recollida de l'arròs.
Va nomenar el perill de les espècies invasores, com ara el cargol poma, i de la importància i repercussió de la fauna del Delta amb el seu conreu.


Per acabar ens va passar uns potets amb diferents tipus d'arròs, un cistellet que contenia les espigues i ens va fer un petit obsequi d'una mostra d'arròs. 





Li estem molt agraïts pel detall!! La xerrada va ser molt interessant! Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada